Enis Arıkan: Ο Muzo είναι μακριά μου, είμαι πιο φιλικός

Enis Arıkan: Ο Muzo είναι μακριά μου, είμαι πιο φιλικός

2 Μαΐου, 2022 0 By admin
Enis Arıkan: Ο Muzo είναι μακριά μου, είμαι πιο φιλικός

Ο Enis Arıkan, που έχει κάνει όνομα με τις αστείες αναρτήσεις του στον λογαριασμό του στα social media, είναι ένα από τα διάσημα ονόματα που χρησιμοποιούν ενεργά τον λογαριασμό του στο Instagram. Ο Arıkan, που μοιράζεται κατά καιρούς από το πλατό, δεν παραλείπει να απαντήσει στα σχόλια για τον εαυτό του.

Η συμπονετική ηθοποιός δημοσίευσε πρόσφατα μια ανάρτηση στα social media συγκρίνοντας τον εαυτό της με την τρέχουσα κατάστασή της πριν από χρόνια για τους followers της από τον δικό της λογαριασμό.

Ο Enis Arıkan, ο οποίος έδωσε μια χιουμοριστική απάντηση στην ανάρτηση, η οποία επέστησε την προσοχή στην αλλαγή της με τα χρόνια, είπε: “Δεν θα μπορέσετε να με καταστρέψετε. Είμαι φυσικά όμορφη”.

Η επιτυχημένη ηθοποιός, που πιάστηκε στα hashtags που προστέθηκαν στην ανάρτηση, δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής στο ταγκάρισμα της στενής της φίλης Εζγκί Μόλα. Ο Arıkan σχολίασε αυτή την κατάσταση: “Και τι σχέση έχει η ομορφιά του Ezgi Mola;”

Ο Enis Arıkan, ο οποίος μέτρησε τις αισθητικές παρεμβάσεις που είχε κάνει στην επόμενη ιστορία του, χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Έχω μόνο ένα μικρό μπάλωμα στα μαλλιά μου,

«Έχω ένα χαρτοφυλάκιο κράτησης,

«Έχω πληρωτικά μύτης.

«Έχω μπότοξ,

“Υπάρχει επίσης κάποια λιποαναρρόφηση,

«Είμαι κοντός φυσικός,

«Μην συκοφαντείς άλλο»

Πριν από δύο χρόνια παρακολούθησε το ‘2. Ο Ένις Αρικάν, ο οποίος έκανε και μια αισθητική εξομολόγηση στο πρόγραμμα «Σελίδα», έκανε τη δήλωση: «Έχω αισθητική παντού, φτιάχνω τα μικροσκοπικά. Έκανα ελαφρύ γέμισμα, όχι μπότοξ».

Ο Enis Arıkan, ο οποίος υποδύθηκε τον χαρακτήρα του Muzo στην τηλεοπτική σειρά “Girl on the Glass”, συνελήφθη στην κάμερα με τη μεγαλύτερη αδερφή του στο Nişantaşı την προηγούμενη μέρα. Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, η ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της σειράς «Girl in the Glass» του Kanal D, η οποία παρακολουθήθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον: «Ήταν πολύ καλή δουλειά. Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα. Ντρέπομαι για τις φράσεις κλισέ, αλλά ήταν κάπως έτσι. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε και του χρόνου. Η βαθμολογία μας είναι επίσης πολύ καλή, είμαστε οι πρώτοι».

Δηλώνοντας ότι ο χαρακτήρας του Muzo αγαπιέται από το κοινό, ο Arıkan είπε: «Ο κόσμος αγάπησε τον Muzo. Πάνε μέσα. Η δραματική, κλειστή στάση του κάνει τους ανθρώπους πολύ λυπημένους. Κι εγω σε αγαπω. Χαίρομαι που δέχτηκα, χαίρομαι που με επέλεξε ο παραγωγός. Ο χαρακτήρας είναι πραγματικά πολύ μακριά από μένα. Είμαι πιο προσιτός. Είναι εσωστρεφής. Είμαι γεμάτος αγάπη. Γι’ αυτό είναι πιο διασκεδαστικό να παίζεις», είπε.

Μιλώντας για το Ραμαζάνι, ο Enis Arıkan εξέφρασε τη λαχτάρα του για τις παλιές γιορτές. Δηλώνοντας ότι η μητέρα της κόλλησε τον κορωνοϊό, η ηθοποιός είπε: «Δεν υπάρχει πουθενά να πάμε. Έφυγαν οι γιαγιάδες και οι γιαγιάδες. Η μητέρα μου έχει κορωνοϊό, δεν θα μπορούμε να πάμε κοντά της. Θα φάω πρωινό με την αδερφή μου», είπε. Ερωτηθείς για την ιδιωτική του ζωή, ο Arıkan είπε: «Υπάρχει κάποιος στη ζωή σου;» Εκείνος με χιούμορ απάντησε: «Έχω μια μεγαλύτερη αδερφή. Θα ήθελα πολύ να το έχω, αλλά ο Θεός δεν το δίνει».