Φρίκη στην Τούζλα.  Σκότωσε τον πρώην γαμπρό του και τον έκρυψε σε ένα βαρέλι.

Φρίκη στην Τούζλα. Σκότωσε τον πρώην γαμπρό του και τον έκρυψε σε ένα βαρέλι.

14 Μαΐου, 2022 0 By admin
Φρίκη στην Τούζλα.  Σκότωσε τον πρώην γαμπρό του και τον έκρυψε σε ένα βαρέλι.

Ο Ερντογάν Καχραμάν, ο οποίος υπέβαλε αίτηση στην αστυνομία στις 27 Απριλίου 2022 στην Τούζλα, ανέφερε ότι ο γιος του είχε φύγει από το σπίτι του στις 26 Απριλίου, λέγοντας ότι δεν είχαν ξανακούσει νέα του. Ο Ερντογάν Καχραμάν δήλωσε ότι ανησυχεί για τη ζωή του γιου του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΟΙΞΕ ΕΡΕΥΝΑ

Για το περιστατικό άνοιξε έρευνα από τη Διεύθυνση Κλάδου Δημόσιας Ασφάλειας. Ως αποτέλεσμα της εξέτασης, διαπιστώθηκε ότι ο Uğur Kahraman, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του στις 26 Απριλίου 2022, μπήκε στο αυτοκίνητο του πεθερού του. Στα πλάνα της κάμερας ασφαλείας φάνηκε ότι ο Uğur Kahraman απομακρύνθηκε με τον πρώην πεθερό του. Όπως έγινε γνωστό, η Ezgi A.(21), σύζυγος του αγνοούμενου Uğur Kahraman, με τον οποίο χώρισε πριν από περίπου 2 χρόνια, αυτοκτόνησε με απαγχονισμό στο σπίτι του στο Adıyaman, όπου είχε ξαναπαντρευτεί η γυναίκα του. Διαπιστώθηκε ότι τα δύο παιδιά του Ezgi A. έμεναν στο σπίτι του Erdoğan Kahraman.

ΠΡΩΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ πεθεράς

Οι ομάδες που συνδέονται με το Γραφείο Αγνοουμένων συνέλαβαν τον πρώην πεθερό Hüseyin S. μετά τις εργασίες. Ο Hüseyin S., ο οποίος ανακρίθηκε στη Διεύθυνση του Κλάδου Δημόσιας Ασφάλειας, αρχικά αρνήθηκε τα πάντα, αλλά αργότερα ομολόγησε τη δολοφονία που είχε διαπράξει. Όπως έγινε γνωστό, ο ύποπτος Hüseyin S., ο οποίος κατέθεσε στην αστυνομία, συνέχισε τη σχέση του με τον γαμπρό του για να δει τα εγγόνια του αφού χώρισε με την κόρη του. Ο Hüseyin S. είπε ότι ο γαμπρός του συχνά απειλούσε να μην δείξει τα εγγόνια του. είπε είπε.

ΕΞΗΓΗΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Hüseyin S. Εξηγώντας ότι ο πρώην γαμπρός του τον πήρε τηλέφωνο την ημέρα του συμβάντος και του ζήτησε να τον πάρει με αυτοκίνητο, ο Hüseyin S. “Τον πήρα με το αυτοκίνητο. Πήγα μαζί στο σπίτι μου στην Τούζλα, στην περιοχή Aydınlı. Εκεί ήταν μια άλλη συζήτηση μεταξύ μας για τα ίδια θέματα». είπε.

«ΒΑΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ»

Λέγοντας ότι αγόρασε το όπλο που του είχε δώσει ο πρώην γαμπρός του για να πουλήσει, καθώς ο καυγάς κλιμακώθηκε, ο Χουσεΐν Σ. είπε: “Τον σκότωσα με έναν πυροβολισμό. Αργότερα, έβαλα το σώμα σε μια κάννη και έκλεισα το καπάκι. το έκρυψα στο βοηθητικό κτίριο στον κήπο του διαμερίσματος που μένω». είπε.

ΤΗΝ ΒΑΝΗ ΜΕ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΞΥΣΤΕΣ

Έχει γίνει γνωστό ότι ο Hüseyin S., ο οποίος είπε ότι καθάρισε το σπίτι μετά τον φόνο για να μην το αντιληφθεί η γυναίκα του, ότι αποσυναρμολόγησε το όπλο που χρησιμοποίησε στο περιστατικό και το πέταξε σε διάφορα σημεία, είπε ότι 5 μέρες αργότερα μεταφέρθηκε το βαρέλι που περιείχε το πτώμα δίνοντας χρήματα στους εμπόρους σκραπ που περνούσαν και το πήγε στο σπίτι των γονιών του στο Πεντίκ. Αναφέρθηκε ότι ο ύποπτος, που έκρυψε την κάννη στο αχρησιμοποίητο φρεάτιο του ανελκυστήρα του κτιρίου χωρίς να την ανοίξει ποτέ, είπε ότι επέστρεψε στην κανονική του ζωή.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΣΩΡΟ

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στη διεύθυνση στο Pendik μετά την κατάθεση του υπόπτου, βρήκαν το βαρέλι στον χώρο του διαμερίσματος και το πτώμα μέσα. Μετά την εξέταση της σορός, μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Ιατρική.

Ο ύποπτος Hüseyin S., του οποίου οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν στο Γραφείο Καταζητούμενων, μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο. Ο Hüseyin S. είπε, “Ήταν το άτομο που σκότωσε την κόρη μου και την οδήγησε στα ναρκωτικά και την πορνεία. Διέπραξα τον φόνο για την τιμή της κόρης μου και την τιμή των εγγονιών μου.” κραυγή. (