Το «Three Sisters» έγινε η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά της Τρίτης.

Το «Three Sisters» έγινε η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά της Τρίτης.

27 Απριλίου, 2022 0 By admin
Το «Three Sisters» έγινε η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Kantar Medya, η σειρά Üç Kız Kardeş, που κατέλαβε την πρώτη θέση με 6,46 τηλεθεάσεις και 17,68 τοις εκατό μερίδιο τηλεθέασης στην κατηγορία Σύνολο, κατάφερε να γίνει η πιο τηλεθεατή σειρά της ημέρας σε άλλες κατηγορίες. Η σειρά, η οποία έγινε σε παραγωγή της Process Film και παραγωγή των Ali Gündoğdu και İnci Gündoğdu, συζητήθηκε πολύ και στα social media.

Στην παραγωγή, που βρίσκεται στη λίστα Trend Topic (ατζέντα του Twitter), η σκηνή όπου ο Sadık έπαθε έμφραγμα επηρέασε βαθιά το κοινό, ενώ η σκηνή όπου ο Türkan ζήτησε λογαριασμό από τον Rüçhan ήταν από τις πιο πολυσυζητημένες σκηνές.

Η συνομιλία του Rüçhan Hanım με τη Nesrin δημιούργησε ένα εφέ βόμβας στο σπίτι της οικογένειας Kalender. Ενώ ο Sadık αγωνίστηκε πολύ σκληρά μετά από καρδιακή προσβολή, η Nesrin και τα κορίτσια ήταν συντετριμμένοι. Μετά από αυτό το περιστατικό, τίποτα δεν ήταν ίδιο για τον Türkan. Ο Türkan ζήτησε από τον Rüçhan να λογοδοτήσει για τον πόνο του πατέρα του. Παρά τις πιέσεις των Ozer και Somer, ο Rüçhan δεν αποδέχτηκε το λάθος του με το να μην υποχωρήσει.

Είναι ήδη θέμα περιέργειας αν ο Rüçhan θα καταλάβει το λάθος του και θα ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια Kalender. Μαθαίνοντας ότι ο Νιχάτ είναι ο πατέρας του μωρού στη μήτρα του Μινέ, ο Σόμερ αποστασιοποιήθηκε εντελώς από τη δική μου. Ενώ ο Somer προσπαθούσε να επουλώσει τις πληγές που είχε προκαλέσει ο Rüçhan στην οικογένειά του, έκανε μια ομιλία με τον Türkan. Μη γνωρίζοντας τι να κάνει, ο Somer ήθελε ο Türkan να αποφασίσει για την τύχη της σχέσης τους. Ποιο θα είναι το τέλος της αγάπης του Türkan και του Somer θα συναντηθεί με το κοινό στο νέο επεισόδιο.

Η σειρά Three Sisters, που αφηγείται τους δεσμούς οικογένειας και αδελφότητας και κέρδισε την εκτίμηση του κοινού με την ειλικρινή και ζεστή οικογενειακή της ιστορία, κυκλοφορεί στο Kanal D με τα νέα της επεισόδια κάθε Τρίτη.