Το TCL θα κάνει τη διαφορά με το απόρρητο της οθόνης

Το TCL θα κάνει τη διαφορά με το απόρρητο της οθόνης

9 Μαΐου, 2022 0 By admin
Το TCL θα κάνει τη διαφορά με το απόρρητο της οθόνης

Αυτή η μέθοδος, η οποία χρησιμοποιείται από χρήστες smartphone που παραπονιούνται ότι τα αδιάκριτα βλέμματα παραβιάζουν το προσωπικό απόρρητο, ειδικά σε περιοχές όπου οι άνθρωποι είναι πιο κοντά ο ένας στον άλλο, όπως τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή οι καφετέριες, αν και είναι επιτυχημένη μέχρι ένα ορισμένο στάδιο, δεν περιέχει οποιεσδήποτε επιλογές και παρέχει ένα ενιαίο επίπεδο προστασίας.έχει περιορισμένη απόδοση.

Ωστόσο, βλέποντας μια τέτοια ζήτηση από τους χρήστες smartphone, η διάσημη εταιρεία τεχνολογίας TCL ανακοίνωσε ότι έχει αναπτύξει ένα ολοκαίνουργιο πάνελ οθόνης για smartphone. Χάρη σε αυτή τη νέα τεχνολογία, η οποία παρέχει πολλαπλάσια προστασία από αυτή που υπόσχονται τα συμβατικά προστατευτικά οθόνης, τα αδιάκριτα μάτια δεν μπορούν πλέον να δουν τα δεδομένα στην οθόνη με ένα μόνο κλικ.

Από την άλλη, χάρη στις ρυθμίσεις που μπορούν να γίνουν, να σας υπενθυμίσουμε ότι η γωνία θέασης μπορεί να ρυθμιστεί σε συγκεκριμένα επίπεδα. Το καλύτερο μέρος αυτής της τεχνολογίας είναι αναμφίβολα ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο, η έννοια του όλα ή τίποτα θα εγκαταλειφθεί, όπως τα κλασικά προγράμματα προστασίας οθόνης.

Ανακοινώνοντας την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάπτυξης, οι υπεύθυνοι της TCL απέφυγαν να δώσουν ακριβή ημερομηνία προς το παρόν, αν και δήλωσαν ότι αυτές οι νέες οθόνες θα ξεκινήσουν τη μαζική παραγωγή στο εγγύς μέλλον.