Τελευταία στιγμή… Fraport TAV Antalyaspor: Δύο παίκτες μας χτυπήθηκαν

Τελευταία στιγμή… Fraport TAV Antalyaspor: Δύο παίκτες μας χτυπήθηκαν

1 Μαΐου, 2022 0 By admin
Τελευταία στιγμή... Fraport TAV Antalyaspor: Δύο παίκτες μας χτυπήθηκαν

Δηλώσεις για τα γεγονότα στον αγώνα της Τραμπζονσπόρ έκανε η Fraport TAV Antalyaspor Club. Η ομάδα της Αττάλειας ανακοίνωσε ότι πολλοί από τους παίκτες της χτυπήθηκαν.

Η δήλωση που έκανε η Antalyaspor έχει ως εξής:

Ελπίζουμε ότι η Trabzonspor, η οποία εγγυήθηκε ότι θα ολοκληρώσει τη σεζόν 2021-2022 ως πρωταθλήτρια μετά τον αγώνα που παίξαμε στην Τραπεζούντα το Σάββατο 30 Απριλίου, θα εκπροσωπήσει με επιτυχία τη χώρα μας στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Είμαστε ένας σύλλογος που έχει στόχο να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Ευρώπη.

Γι’ αυτό κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρωτάθλημα της Τραμπζονσπόρ στον ευρωπαϊκό Τύπο

Το πρωτάθλημα της Τραμπζονσπόρ στον ευρωπαϊκό Τύπο

Εφιστούμε την προσοχή σας, μιλάμε για τον αγώνα στο γήπεδο.

Από το παρελθόν μέχρι σήμερα προσπαθούσαμε να παραμείνουμε στο γήπεδο και τα καταφέραμε. Όπως ήταν το βράδυ της 30ης Απριλίου.

Οι ποδοσφαιριστές μας πάλεψαν σαν λιοντάρια, έδωσαν μάθημα ποδοσφαίρου, όχι μόνο ήταν η μοναδική ομάδα που δεν ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια ομάδα, αλλά και κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό τον στόχο μας επαναλαμβάνοντας το αήττητο των 13 αγώνων και έκαναν περήφανη την κοινότητά μας.

Ωστόσο, η ασφάλεια της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού τιμ και της αποστολής μας τέθηκε σε κίνδυνο γιατί χιλιάδες οπαδοί της Τραμπζονσπόρ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας. Οι παίκτες μας πιάστηκαν στη μέση του αγώνα. Πολλοί υπέστησαν πολλά χτυπήματα και γροθιές στο δρόμο τους προς τη σήραγγα εξόδου. Ως διοίκηση, επεμβαίναμε άμεσα, πήραμε άμεσα τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, και εξασφαλίσαμε την ασφάλεια των παικτών μας.

Δεν αποσύραμε την ομάδα μας από το γήπεδο για το τουρκικό ποδόσφαιρο, δεν θέλαμε το χάος, συνεχίσαμε να μένουμε στο γήπεδο.

Ωστόσο, οι οπαδοί της Τραμπζονσπόρ, που κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο με το τέλος του αγώνα, συνέχισαν να παρουσιάζουν μια ξεπερασμένη εικόνα, τουλάχιστον, χτυπώντας δύο παίκτες μας, ακόμη και μετά τον αγώνα.

Παρά το παρόμοιο σκηνικό μόλις πριν από 5 λεπτά, γίναμε μάρτυρες της ανεπαρκούς επέμβασης των σεκιούριτι που δεν μπόρεσαν να λάβουν τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Δεν θα εγκαταλείψουμε την όρθια στάση μας, όπως κάναμε μέχρι τώρα και θα συνεχίσουμε να παραμένουμε στο γήπεδο.

Θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε το εξής θέμα: Οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να χτυπιούνται στα γήπεδα ποδοσφαίρου και τα γήπεδα δεν πρέπει να είναι τα μέρη όπου οι ποδοσφαιριστές σώζουν τη ζωή τους.

Δεν θα γίνουμε ποτέ θεατής όταν ούτε εμείς, ούτε οι παίκτες κάποιας άλλης ομάδας δεχτούμε, ή μάλλον το τουρκικό ποδόσφαιρο γρονθοκοπείται. Θα ακολουθήσουμε τις αποφάσεις και τις ποινές της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των ΔΣ της.