Τελευταία στιγμή… πανηγυρισμός πρωταθλήματος 3 σταδίων από την Τραμπζονσπόρ

Τελευταία στιγμή… πανηγυρισμός πρωταθλήματος 3 σταδίων από την Τραμπζονσπόρ

27 Απριλίου, 2022 0 By admin
Τελευταία στιγμή... πανηγυρισμός πρωταθλήματος 3 σταδίων από την Τραμπζονσπόρ

Η Τραμπζονσπόρ, μετρώντας τις ώρες για το πρωτάθλημα, προετοιμάζεται για μια πρωτόγνωρη γιορτή. Εάν η Φενερμπαχτσέ δεν μπορέσει να νικήσει την Γκαζιαντέπ το απόγευμα της Παρασκευής, οι Μπορντό-Μαβιλίερ, που έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν το πρωτάθλημά τους χωρίς να βγουν στο γήπεδο, και που θα φτάσουν στο πρωτάθλημα ακόμα κι αν φέρουν ισοπαλία στον αγώνα της Αντάλιασπορ, σχεδιάζουν 3- σκηνική γιορτή. Στο πρώτο στάδιο, υπάρχει ο αγώνας της Αντάλιασπορ. Μια μικρή γιορτή έχει προγραμματιστεί μετά την εξασφάλιση του πρωταθλήματος. Στο γήπεδο θα εκτοξευθούν πυροτεχνήματα και θα μεταδοθεί μουσική. Με τις κερκίδες οι παίκτες θα ζήσουν τη χαρά της νίκης 38 χρόνια μετά.

Ο Κορνήλιος τρέχει για το βασίλειο στην Τραμπζονσπόρ

Ο Κορνήλιος τρέχει για το βασίλειο στην Τραμπζονσπόρ

Θα πάρουν το κύπελλο στον αγώνα της Αλτάι

Οι κύριοι εορτασμοί θα γίνουν στον αγώνα του Αλτάι, που είναι ο επόμενος εντός έδρας αγώνας και ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της σεζόν 2021-2022. Οι παίκτες από το Μπορντό-Μπλε θα φύγουν από τις εγκαταστάσεις του Mehmet Ali Yılmaz με ανοιχτό λεωφορείο και θα έρθουν στο γήπεδο κάνοντας μια περιήγηση στην πόλη. Στο Akyazı θα υπάρχουν εικαστικές παραστάσεις και φωτεινά σόου. Επιπλέον, οι καλλιτέχνες θα ανέβουν στη σκηνή και θα ζήσουν μαζί με τους φιλάθλους τον ενθουσιασμό του πρωταθλήματος. Οι πανηγυρισμοί θα συνεχιστούν και μετά τον αγώνα και οι Μπορντό-Μπλε θα παραλάβουν το τρόπαιο του πρωταθλήματος μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο Αλτάι. 38 χρόνια λαχτάρας θα κλείσουν με ένα τρόπαιο στα χέρια του αρχηγού Uğurcan.

Θα περάσουν στον τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το τρίτο σκέλος των εορτασμών προγραμματίζεται να γίνει στην Κωνσταντινούπολη. Οι Μπορντό-Μπλε, που θα παίξουν τον τελευταίο αγώνα της σεζόν εκτός έδρας με την Μπασακσεχίρ, έχουν κάνει αίτηση στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να διεξαχθεί αυτός ο αγώνας στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ αντί στο γήπεδο της Μπασακσεχίρ. Ενώ οι Μπορντό-Μπλε, που ήθελαν ο αγώνας να διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου, ήθελαν να ενωθούν με τους φιλάθλους στο γήπεδο χωρητικότητας 74 χιλιάδων και να κάνουν άλλη μια ενθουσιώδη γιορτή, μαθεύτηκε ότι και η Μπασακσεχίρ είδε αυτή την προσφορά θετικά λόγω της έσοδα που θα αποφέρει από τις πωλήσεις εισιτηρίων. Εάν δοθεί άδεια, ο 3ος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ μετά τον αγώνα Μπασακσεχίρ.

(Φανατικός)