Πώς να κάνετε μια ηλεκτρονική διακυβέρνηση για το πιστοποιητικό οδηγού μηχανοκίνητου οχήματος;  Ηλεκτρονική διακυβέρνηση ευκολία στην απόκτηση άδειας!

Πώς να κάνετε μια ηλεκτρονική διακυβέρνηση για το πιστοποιητικό οδηγού μηχανοκίνητου οχήματος; Ηλεκτρονική διακυβέρνηση ευκολία στην απόκτηση άδειας!

28 Απριλίου, 2022 0 By admin
Πώς να κάνετε μια ηλεκτρονική διακυβέρνηση για το πιστοποιητικό οδηγού μηχανοκίνητου οχήματος;  Ηλεκτρονική διακυβέρνηση ευκολία στην απόκτηση άδειας!

Με τα συστήματα ενσωματωμένα στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, οι συναλλαγές σε πολλά δημόσια ιδρύματα μπορούν να διεκπεραιωθούν πιο γρήγορα. Γραφείο Ψηφιακού Μετασχηματισμού Προεδρίας, Γενική Διεύθυνση Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Καλωδιακή τηλεόραση Δορυφορικής Επικοινωνίας TÜRKSAT A.Ş. Με το έργο «E-Government Gateway Integration of Motor Vehicle Driver Certificate Inquiry Service and Motor Vehicle Driver Certificate Verification Service» που υλοποιείται από κοινού από την εταιρεία, οι συναλλαγές θα είναι πλέον πολύ πιο εύκολες.

Πώς να κάνετε μια ηλεκτρονική διακυβέρνηση για το πιστοποιητικό οδηγού μηχανοκίνητου οχήματος;

Αφού συνδεθείτε στο E-Government με τον αριθμό TR ID και τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε είτε να πληκτρολογήσετε “driver” στο πεδίο αναζήτησης ή να επιλέξετε αυτήν την υπηρεσία από τις συναλλαγές του σχετικού ιδρύματος. Στη συνέχεια, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση θα σας δώσει το έγγραφο γραμμικού κώδικα.

Κάντε κλικ για σύνδεση μέσω ηλεκτρονικής διακυβέρνησης…

Περίπου 3 εκατομμύρια άνθρωποι λαμβάνουν πιστοποιητικά από μαθήματα οδήγησης μηχανοκίνητων οχημάτων ετησίως. Τα πιστοποιητικά εκδόθηκαν από μαθήματα οδηγών ιδιωτικών μηχανοκίνητων οχημάτων, ελέγχθηκαν από τις επαρχιακές ή περιφερειακές εθνικές διευθύνσεις εκπαίδευσης, υπογράφηκαν και διανεμήθηκαν στους εκπαιδευόμενους.

Χάρη στην εφαρμογή που ξεκίνησε από σήμερα, οι διαδικασίες έρευνας και επαλήθευσης πιστοποιητικού οδηγού μηχανοκίνητου οχήματος μπορούν πλέον να πραγματοποιούνται μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.