Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων BİLSEM 2022;  Τα μάτια στο MEB!

Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων BİLSEM 2022; Τα μάτια στο MEB!

6 Μαΐου, 2022 0 By admin
Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων BİLSEM 2022;  Τα μάτια στο MEB!

Τα αποτελέσματα αξιολόγησης BİLSEM 2022 αναμένονται με ανυπομονησία από τους υποψηφίους που συμμετείχαν στις εξετάσεις. Μετά την ολοκλήρωση των αιτήσεων προαξιολόγησης, οι μαθητές που πέτυχαν τη βαθμολογία που καθορίστηκε από το Υπουργείο ανάλογα με τα ταλέντα τους αξιολογήθηκαν ατομικά ανάλογα με τα ταλέντα τους. Στον οδηγό που εξέδωσε το υπουργείο Εθνικής Παιδείας ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα ανακοινωθούν οι μαθητές που δικαιούνται ατομική αξιολόγηση.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ;

Αποτελέσματα εξέτασης αξιολόγησης BİLSEM στις 13 Μαΐου θα ανακοινωθεί. Οι φοιτητές που έχουν δικαίωμα εγγραφής θα ανακοινωθούν στις 19 Αυγούστου 2022.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ BİLSEM

Ενστάσεις θα υποβληθούν στις επαρχιακές επιτροπές διαγνωστικών εξετάσεων εντός 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών από τη δημοσίευση της προκαταρκτικής αξιολόγησης και των αποτελεσμάτων της ατομικής αξιολόγησης στη διεύθυνση https://meb.gov.tr.

Οι ενστάσεις για την προκαταρκτική αξιολόγηση και τα ατομικά αποτελέσματα αξιολόγησης θα αξιολογηθούν από τις επαρχιακές επιτροπές διαγνωστικών εξετάσεων.

Για μεμονωμένα αποτελέσματα αξιολόγησης· Αντίγραφο των υλικών που ανήκουν στις αιτήσεις ενστάσεων θα ζητηθεί από τα κέντρα αιτήσεων από τις επαρχιακές επιτροπές διαγνωστικών εξετάσεων. Κέντρα εφαρμογής, διασφαλίζοντας την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια των εν λόγω υλικών σε κλειστό φάκελο· Τα πρωτότυπα θα αποσταλούν στις επαρχιακές εξεταστικές επιτροπές ταυτοποίησης, εφόσον παραμείνουν σε αυτές.

Δεν θα δημοσιευθούν ή κοινοποιηθούν έγγραφα σχετικά με το περιεχόμενο της προκαταρκτικής αξιολόγησης και της ατομικής αξιολόγησης. Ενστάσεις που γίνονται μέσω fax και e-mail δεν θα ληφθούν υπόψη.

Ημερομηνία αίτησης DGS 2022: Πότε ξεκινούν οι εφαρμογές DGS;

Ημερομηνία αίτησης DGS 2022: Πότε ξεκινούν οι εφαρμογές DGS;