Πραγματικότητα, όχι ταινία: Είναι δυνατόν να πιεις το νερό στη Σελήνη!

Πραγματικότητα, όχι ταινία: Είναι δυνατόν να πιεις το νερό στη Σελήνη!

23 Μαΐου, 2022 0 By admin

Οι ερευνητές συνεχίζουν τις ατελείωτες μελέτες τους για το διάστημα. Κάθε έρευνα φέρνει την επιθυμία να μελετήσουμε το ηλιακό σύστημα και το διάστημα πιο βαθιά. Πρόσφατη έρευνα έχει δείξει ότι οι ηφαιστειακές εκρήξεις στη Σελήνη πριν από δισεκατομμύρια χρόνια μπορεί να έχουν δημιουργήσει στρώματα πάγου κάτω από την επιφάνεια. Για το λόγο αυτό, από αστροναύτες στη Σελήνη πόσιμο νερό πιθανότητα ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως

Τα φύλλα πάγου στη Σελήνη μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πόσιμο νερό

Η Σελήνη, ο μοναδικός δορυφόρος της Γης, σχηματίστηκε από ηφαίστεια πριν ξεκινήσει η ζωή στον πλανήτη μας. Αυτοί οι ηφαιστειογενείς σχηματισμοί διέδιδαν κάποτε υδρατμούς στην επιφάνεια. Ως αποτέλεσμα, προκάλεσε το σχηματισμό πάγου νερού στους κρατήρες. The Planetary Science JournalΗ έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο , δείχνει ότι οι αστροναύτες στη Σελήνη μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους πάγους νερού για να πίνουν.

Δόθηκε ημερομηνία για το διαστημικό τηλεσκόπιο των 2,5 δισεκατομμυρίων pixel!

Δόθηκε ημερομηνία για το διαστημικό τηλεσκόπιο των 2,5 δισεκατομμυρίων pixel!

Γνωστή για τις ανακαλύψεις της στο διάστημα, η Κίνα ετοιμάζεται να κατασκευάσει το μεγαλύτερο διαστημικό τηλεσκόπιο της χώρας. Έχει δοθεί ημερομηνία έναρξης.

Οι ειδικοί εξέτασαν δισεκατομμύρια προηγούμενα μοντέλα της Σελήνης για τη μελέτη. Ως αποτέλεσμα, περίπου κάθε 22.000 χρόνιαΑποδείχθηκε ότι υπήρξε μια ηφαιστειακή έκρηξη στη Σελήνη. Αυτές οι εκρήξεις βρίσκονται τώρα στην επιφάνεια της Σελήνης. μαύρη κηλίδα βρίσκεται ως. Ωστόσο, η νέα μελέτη αποκάλυψε ότι τα ηφαίστεια μπορούν να προκαλέσουν σχηματισμό στρωμάτων πάγου πάχους δεκάδων μέτρων γύρω από τους πόλους της Σελήνης.

https://i0.wp.com/shiftdelete.net/wp-content/uploads/2022/05/Film-degil-gercek-Aydaki-suyu-icmek-mumkun-2.jpg?resize=1170%2C658&ssl=1

Μεταξύ των συγγραφέων της μελέτης Paul Hayne έκανε δήλωση για την κατάσταση. Στη δήλωση του Hayne, «Πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρχουν μεγάλα στρώματα πάγου πέντε ή δέκα μέτρα κάτω από την επιφάνεια». είπε. Δήλωσε επίσης ότι τα στρώματα πάγου θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από αστροναύτες σε αποστολές μεγάλης διάρκειας στη Σελήνη. Επιπλέον, το υδρογόνο και το οξυγόνο στο νερό μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμο αεριωθουμένων. Αν αυτό ‘ηλεκτρόλυσηΕίναι δυνατό να γίνει με τη λειτουργία ‘.

Επιπλέον, υπάρχει ο ισχυρισμός ότι περίπου το 41 τοις εκατό του νερού που προέρχεται από τα ηφαίστεια βρίσκεται στη Σελήνη ως πάγος. Αυτό δείχνει ότι μπορεί να έχουμε να κάνουμε με μεγάλη ποσότητα πάγου. Αλλά το γεγονός ότι ο πάγος βρίσκεται βαθιά κάτω από την επιφάνεια της Σελήνης και η Σελήνη βρίσκεται κυρίως στον βόρειο και βόρειο πόλο περιπλέκει την κατάσταση.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το θέμα; Πιστεύετε ότι είναι δυνατό να αποκτήσετε μια πηγή νερού από τη Σελήνη; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.