Ποιος ήταν ο υποψήφιος του Survivor;  Ποιος ήταν ο υποψήφιος αποβολής του Survivor;  14 Μαΐου 2022 Υποψήφιοι για το Surivor Elimination!

Ποιος ήταν ο υποψήφιος του Survivor; Ποιος ήταν ο υποψήφιος αποβολής του Survivor; 14 Μαΐου 2022 Υποψήφιοι για το Surivor Elimination!

13 Μαΐου, 2022 0 By admin
Ποιος ήταν ο υποψήφιος του Survivor;  Ποιος ήταν ο υποψήφιος αποβολής του Survivor;  14 Μαΐου 2022 Υποψήφιοι για το Surivor Elimination!

Στο Survivor πραγματοποιήθηκε το αποφασιστικό συμβούλιο της εβδομάδας. Η Merve και η Parviz τραυματίστηκαν στο συμβούλιο έκτακτης ανάγκης και δεν υπήρξε καμία εξάλειψη. Μετά το έκτακτο συμβούλιο το βράδυ της 5ης Μαΐου, δηλώθηκε ότι δεν θα υπάρξει εξάλειψη αυτή την εβδομάδα. Στις 14 Μαΐου 2022, το Survivor αναρωτιέται ποιος είναι ο υποψήφιος αποκλεισμός.

Ποιος ήταν ο υποψήφιος του Survivor;

Διεξήχθη ο 4ος αγώνας ασυλίας αυτής της εβδομάδας. Οι διασημότητες κέρδισαν τον αγώνα των γυναικών, η ομάδα των διασήμων κέρδισε τον αγώνα των ανδρών και τόσο η ασυλία όσο και το βραβείο πήγαν στην ομάδα των διασήμων. Ο Ilıcalı είπε, “Μετά την 3η ασυλία αυτής της εβδομάδας, θα παίξετε το έπαθλο με τους διαγωνιζόμενους από την Τουρκία και την Ελλάδα και θα πάτε μαζί στο έπαθλο.” Ο πρώτος υποψήφιος αποβολής αυτής της εβδομάδας στο Survivor ήταν ο Evrim Keklik, ο δεύτερος υποψήφιος αποκλεισμός ήταν η Nisa Bölükbaşı και ο τρίτος υποψήφιος αποκλεισμός ήταν ο Berkan Karabulut από την Μπλε ομάδα, ο οποίος έχασε την ασυλία.

Ο τέταρτος υποψήφιος αποκλειόμενος ήταν ο Seda με 4 ψήφους. Έτσι, στο Survivor 2022, όταν ο κύκλος στένευε, ο Σέντα μπήκε στο πρώτο pot.