Ποια είναι η Ντάμλα στη σειρά καλοσύνη;  Ποιο είναι το πραγματικό όνομα της σταγόνας;  Σε ποια τηλεοπτική σειρά έπαιξε η Sera Kutlubey;  Πληροφορίες για τη Sera Kutlubey!

Ποια είναι η Ντάμλα στη σειρά καλοσύνη; Ποιο είναι το πραγματικό όνομα της σταγόνας; Σε ποια τηλεοπτική σειρά έπαιξε η Sera Kutlubey; Πληροφορίες για τη Sera Kutlubey!

29 Απριλίου, 2022 0 By admin
Ποια είναι η Ντάμλα στη σειρά καλοσύνη;  Ποιο είναι το πραγματικό όνομα της σταγόνας;  Σε ποια τηλεοπτική σειρά έπαιξε η Sera Kutlubey;  Πληροφορίες για τη Sera Kutlubey!

Η Sera Kutlubey είναι ανάμεσα στους ηθοποιούς της σειράς «Goodness». Η Sera Kutlubey υποδύεται την Damla στη σειρά. Ποιος όμως υποδύεται την Ντάμλα στη νέα σειρά του FOX TV;

Ποιος είναι ο Goodness Drop;

Στη σειρά “Goodness”? Η Neslihan (Hatice Şendil) έχει μια υπέροχη και αξιοζήλευτη ζωή απ’ έξω. Ενώ η Neslihan πιστεύει σε αυτή την ψευδαίσθηση και πιστεύει ότι ζει μια τέλεια ζωή, μαθαίνει ότι το άτομο που εμπιστεύεται περισσότερο στη ζωή, ο σύζυγός της (Ismail Demirci), την απατά εδώ και πολύ καιρό. Επιπλέον, με την Damla (Sera Kutlubey), με την οποία αντικαθιστά την αδερφή της. Όλες οι πέτρες στις οποίες πατάει εκτοπίζονται και η Νεσλιχάν πρέπει να αμφισβητήσει και να ερμηνεύσει ξανά το σωστό και το λάθος, το καλό και το κακό, ώστε να μπορέσει να σταθεί ξανά όρθια και να παλέψει για τον εαυτό της, για την οικογένειά της, για τα παιδιά της…

Ποια είναι η Sera Kutlubey;

Η Sera Kutlubey είναι στην πραγματικότητα αθλήτρια Muaythai. Η Sera Kutlubey, η οποία τράβηξε την προσοχή με το μυώδες σώμα και την ομορφιά της κατά τη διάρκεια της πανεπιστημιακής της εκπαίδευσης, άρχισε να συμμετέχει στη σειρά κάνοντας μαθήματα υποκριτικής με την περιέργειά της για την υποκριτική.