Ο Ferhat Güzel και η Nurten Aksoy ενώπιον του κριτή

Ο Ferhat Güzel και η Nurten Aksoy ενώπιον του κριτή

11 Μαΐου, 2022 0 By admin
Ο Ferhat Güzel και η Nurten Aksoy ενώπιον του κριτή

Ο Ferhat Güzel ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από την ερωμένη του, Nurten Aksoy, και πήγε στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε καταγγελία. Στο περιστατικό που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2021, ο εραστής της Γκιουζέλ, Ακσόι, παραπονέθηκε επίσης για την τραγουδίστρια, υποστηρίζοντας ότι κακοποιήθηκε. Στο κατηγορητήριο που ετοίμασε η Γενική Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης μετά από καταγγελίες, ζητήθηκε να τιμωρηθεί ο Ferhat Güzel για «απλό τραυματισμό» και «εξύβριση» και η Nurten Aksoy για «απλό τραυματισμό», «απειλή» και «φθορές περιουσίας». . Στην πρώτη ακρόαση που διεξήχθη στο 45ο Πρωτοδικείο Κακουργημάτων της Κωνσταντινούπολης, ο εκκρεμής κατηγορούμενος Ferhat Güzel ήταν παρών με τον δικηγόρο του, ενώ η εκκρεμούσα καταγγέλλουσα Nurten Aksoy παρευρέθηκε στην ακροαματική διαδικασία χωρίς δικηγόρο.

Σύμφωνα με τις ειδήσεις της Milliyet, ο Ferhat Güzel, ο οποίος έκανε δήλωση στην ακρόαση, δήλωσε ότι έμαθε ότι οι πιστωτικές του κάρτες και η ακίνητη περιουσία του κατασχέθηκαν ενώ έκαναν διακοπές στο Bodrum με την αγαπημένη του Nurten Aksoy και είπε: «Μετά από ενώ, επιστρέψαμε στην Κωνσταντινούπολη. Ήθελα να πάω στο δικαστικό μέγαρο, να ερευνήσω και να μάθω την ουσία της υπόθεσης. Ο άλλος παραπονούμενος δεν ήθελε να έρθει μαζί μου, έμαθα ότι η Nurten Aksoy συνέχισε μαζί μου και ως εκ τούτου ελήφθησαν μέτρα. Όταν τηλεφώνησα και εξήγησα την κατάσταση, μου γέλασε και μου είπε, «Δεν υπάρχει τίποτα, θα το πω στον δικηγόρο μου, θα πάρω πίσω τη διαδικασία εκτέλεσης». Κατάλαβα ότι αυτός και ο δικηγόρος του προσπαθούσαν να πάρουν χρήματα από εμένα, τότε συναντηθήκαμε σε ένα μέρος στο Ταξίμ και είπε, «Θα δώσεις χρήματα, δώσε μου 30 χιλιάδες TL και θα πάρω πίσω τη διαδικασία εκτέλεσης». Δεν αποδέχτηκα το αίτημά του και ήθελα να φύγω από εκεί. Καθώς έφευγα, ήρθε από πίσω μου και άρχισε να με κλωτσάει και να με χαστουκίζει. Με ακολούθησε στο σπίτι μου, δεν τον πήγα σπίτι και πέταξα τα πράγματά του μέσα στη γυάλινη σακούλα” είπε.

Ο κατηγορούμενος, Ferhat Güzel, συνέχισε στην κατάθεσή του: «Μετά μου είπε ότι το φούτερ του ήταν μέσα και άνοιξα την πόρτα του διαμερίσματος. Εν τω μεταξύ, η Nurten κλώτσησε και με χτύπησε με το πόδι της. Στη συνέχεια πήρε το τηλέφωνό μου που έπεσε στο πάτωμα και το έσπασε προκαλώντας ζημιά στα έπιπλα του σπιτιού. Ήθελα να είναι ήρεμο. Μετά άρχισε να αυτοτραυματίζεται με σπασμένα κομμάτια. Το κατάλαβα και τον αγκάλιασα αμέσως. Είχε ένα μαχαίρι στο χέρι του, οπότε με κάποιο τρόπο το πέταξα έξω και έκλεισα την πόρτα. Του είπα: «Δεν έχω καμία σχέση μαζί σου. Με χτύπησε στο πρόσωπο με μια τσάντα στο χέρι, νόμιζα ότι με χτύπησε ένας άντρας. Στο μεταξύ πέρασε το περιπολικό από εκεί που ήμασταν. Είχα ένα ελαφρύ πρήξιμο στη μύτη μου. Μας πήγαν στο νοσοκομείο και από εκεί πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα και δώσαμε κατάθεση», είπε.

Η άλλη καταγγέλλουσα, η Nurten Aksoy, δήλωσε ότι όλα όσα είπε ο Güzel ήταν ψέματα, λέγοντας: «Λέει ψέματα, δεν λέει «το έκανα» σε σένα εδώ. Μοιραστήκαμε το ίδιο σπίτι μαζί του για τέσσερα χρόνια. Του είπα πού πάει τώρα αυτή η σχέση, ότι ή πρέπει να κάνουμε οικογένεια ή να χωρίσουμε. Τον έδωσα στο στέλεχος δύο φορές πριν, μετά συμφωνήσαμε. «Γιατί μου κάνεις μήνυση; Αν ήθελες, θα σου έδινα τα χρήματα», είπε. Δεν απέσυρα τα εκτελεστικά χαρτιά όταν είδα ότι μου αδικούσε συνεχώς. Βγήκαμε μαζί. Ήθελα να πάρω ταξί, πήγαμε στο σπίτι που μέναμε πριν, και ενώ παρέδιδα τα υπάρχοντά μου, μου είπε, «Απέστρεψε τις εκτελέσεις, ας συνεχίσουμε τη σχέση μας». Όταν εκείνος αρνήθηκε, η συζήτηση άρχισε καθώς μιλούσε δυνατά. Έβαλε το χέρι μου στην πόρτα και το δάγκωσε. Χτύπησε το πόδι μου με τη μπάρα στο πάτωμα. Κατέβηκα κάτω και ήρθε πίσω μου και με άρπαξε από τα χέρια και με οδήγησε πίσω στο σπίτι. Δεν είχα μαχαίρι στο χέρι, ούτε έκανα ζημιά στο σπίτι. Είχε παραισθήσεις για το μαχαίρι. Δεν τον απείλησα, δεν έκανα το αδίκημα της φθοράς της περιουσίας” είπε. Μετά τις καταθέσεις που ελήφθησαν, το δικαστήριο διέκοψε την ακροαματική διαδικασία για να καλύψει τα ελλείποντα ζητήματα.

Ενώ ο Φερχάτ Γκιουζέλ δεν έκανε δήλωση μετά την ακρόαση, η Νουρτέν Ακσόι είπε: “Τώρα, θα κάνει ένα μπόνους από τα πράγματα που κάνω, θα κάνει κάτι σαν δουλειά, βιοπορισμό. Τώρα έχει πει τόσα ψέματα γι’ αυτό ότι είναι μέσα και δεν το δέχεται.Ο εραστής μου είναι διάσημος.«Το κάνουμε, κάνω διάσημο τον άνθρωπο. Θα του ανοίξουν κάποιες ευκαιρίες εργασίας», είπε.