Ουσιαστική υποστήριξη από τον Dursun Özbek στην πατρίδα του Giresun

Ουσιαστική υποστήριξη από τον Dursun Özbek στην πατρίδα του Giresun

10 Μαΐου, 2022 0 By admin
Ουσιαστική υποστήριξη από τον Dursun Özbek στην πατρίδα του Giresun

Μετά από έκκληση του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να «χτίσει ένα σχολείο», ο πρώην πρόεδρος της Γαλατασαράι Ντουρσούν Οζμπέκ και ο αδερφός του Μεχμέτ Αϊντίν Οζμπέκ αποφάσισαν να χτίσουν ένα Επαγγελματικό και Τεχνικό Λύκειο Ανατολίας χωρητικότητας 480 μαθητών στο όνομα της μητέρας τους Kezban και του θανόντος τους. πατέρας Hasan Özbek στη γενέτειρά του, Giresun, Şebinkarahisar.

Έγινε τελετή θεμελίωσης για το σχολείο με 16 αίθουσες διδασκαλίας. Στην τελετή. Παρευρέθηκαν ο κυβερνήτης της Giresun Enver Ünlü, ο βουλευτής του AK Party Giresun Kadir Aydın, ο περιφερειάρχης Faruk Doğru, ο δήμαρχος Şahin Yılancı, ο δήμαρχος Çamoluk Fatih Düz, επικεφαλής ιδρυμάτων, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, εκπρόσωποι μη κυβερνητικών οργανώσεων, δάσκαλοι, μαθητές και πολλοί πολίτες. Στην τελετή, οι μαθητές που άνοιξαν το πανό «Πολύ καλές γενιές θα μεγαλώσουν σε αυτό το σχολείο, ευχαριστώ Dursun Özbek» ευχαρίστησαν τον Özbek.

Μιλώντας στην τελετή θεμελίωσης, ο Dursun Özbek δήλωσε ότι είναι περήφανος που έχει χτίσει ένα σχολείο στη γενέτειρά του και είπε: «Είμαι ο γιος μιας λαχταράς μητέρας που δεν ξέρει να διαβάζει και ο γιος ενός πατέρα που αγαπά τη μόρφωση που αγαπά να διαβασω. Ήμουν πολύ περήφανος που χτίστηκε αυτό το σχολείο σε αυτή την περιοχή για χάρη της εκπαίδευσης», είπε.

Μετά τις ομιλίες, ο Κυβερνήτης Ünlü απένειμε kemençe, πλακέτα και πίνακα στους αδερφούς Özbek. Αργότερα τέθηκαν τα θεμέλια του σχολείου από τα μέλη του πρωτοκόλλου.