Οι Three Sisters παρακολουθούν το 12ο επεισόδιο σε ένα κομμάτι!  Παρακολουθήστε το Three Sisters!  Δείτε ολόκληρο το τελευταίο επεισόδιο του Three Sisters!

Οι Three Sisters παρακολουθούν το 12ο επεισόδιο σε ένα κομμάτι! Παρακολουθήστε το Three Sisters! Δείτε ολόκληρο το τελευταίο επεισόδιο του Three Sisters!

18 Μαΐου, 2022 0 By admin
Οι Three Sisters παρακολουθούν το 12ο επεισόδιο σε ένα κομμάτι!  Παρακολουθήστε το Three Sisters!  Δείτε ολόκληρο το τελευταίο επεισόδιο του Three Sisters!

Το 12ο επεισόδιο της σειράς Three Sisters συνάντησε το κοινό στις οθόνες του Kanal D. Στο τελευταίο μέρος της σειράς Three Sisters. Ενώ ο Somer προσπαθεί να κερδίσει τον Türkan, η αποφασιστική στάση του Türkan για τον χωρισμό εξοργίζει τον Somer ακόμη περισσότερο. Πόσο καιρό θα προσπαθεί ο Σόμερ να πείσει τον Τουρκάν; η ερώτηση ζητούσε απάντηση. Εδώ είναι το τελευταίο επεισόδιο του Three Sisters πλήρεις πληροφορίες παρακολούθησης…

Δείτε το επεισόδιο 12 των Three Sisters

Ο Νιχάτ καταδικάζει τον εαυτό του επιμελώς χρησιμοποιώντας τη Μινέ και το παιδί της στον πόλεμο του εναντίον του Σόμερ. Ο δικός μου άρχισε να φοβάται αυτή την εμμονική στάση του Νιχάτ. Η πρόταση συνεργασίας του Rüçhan τον δυναμώνει λίγο απέναντι στον Nihat. Κατά προτεραιότητα, αυτή η συνεργασία είναι καθαρά για να εξυπηρετήσει τους δικούς τους μυστικούς λογαριασμούς. Ο Somer δεν θέλει να τα παρατήσει, καθώς ο Türkan είναι αποφασισμένος να χωρίσει μαζί του. Ο Σόμερ, που άφησε τον Τούρκαν μόνο του στο σκάφος, θέλει να παίξει ένα μικρό παιχνίδι μαζί του. Ωστόσο, ο Türkan βιώνει στιγμές φόβου.

Ο Rüçhan ετοιμάζεται να κάνει μια εντυπωσιακή κίνηση κατά της οικογένειας Kalender. Με τα έγγραφα που έδωσε ο Φατίχ, οι δύσκολες μέρες είναι προ των πυλών για τον Σαντίκ και την οικογένειά του. Ενώ ο Σόμερ θέλει να σώσει τον γάμο του, η ημερομηνία του δικαστηρίου βάζει τα πράγματα σε αδιέξοδο. Η Türkan, από την άλλη, προσπαθεί να δείξει ότι ανυπομονεί για την υπόθεση του διαζυγίου, αλλά μέσα της καταρρέει.

Το Three Sisters είναι στο Kanal D με τα νέα του επεισόδια κάθε Τρίτη στις 20.00.