Μπαμπά, δες το 13ο επεισόδιο μονοκόμματο!  Δείτε ολόκληρο το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Baba!  Μπαμπά ρολόι ενός μέρους!

Μπαμπά, δες το 13ο επεισόδιο μονοκόμματο! Δείτε ολόκληρο το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Baba! Μπαμπά ρολόι ενός μέρους!

18 Μαΐου, 2022 0 By admin
Μπαμπά, δες το 13ο επεισόδιο μονοκόμματο!  Δείτε ολόκληρο το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Baba!  Μπαμπά ρολόι ενός μέρους!

Το 13ο επεισόδιο της σειράς Baba συνάντησε το κοινό στις οθόνες της TV SHOW. Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Baba, ενώ υπάρχει μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ του İlhan και του Kadir, ο Kadir συνειδητοποιεί ότι ο İlhan δεν θα σταματήσει. Στόχος του Ιλχάν είναι τα αγαπημένα πρόσωπα του Καντίρ αυτή τη φορά. Εδώ είναι οι σύνδεσμοι για να παρακολουθήσετε το τελευταίο επεισόδιο του Baba…

Δείτε το 13ο επεισόδιο του πατέρα

Ο Εμίν και η οικογένειά του, που προσπαθούν να συνηθίσουν τη νέα τους ζωή, αρχίζουν να εργάζονται για να βγάλουν τα προς το ζην. Βλέποντας ότι η οικογένεια είναι ακόμα ζωντανή και ευτυχισμένη παρ’ όλα αυτά, ο Σερβέτ προσπαθεί να κάνει την οικογένεια να στεναχωρηθεί. Τρέχοντας στον Σεβίλ, ο οποίος είναι σε μπελάδες, ο Καντίρ έχει ένα απροσδόκητο αντίο. Ενώ ο Ilhan χρησιμοποιεί τον Emin στο παιχνίδι που θα παίξει εναντίον του Kadir, ο Kadir βρίσκεται στις φλόγες.