Κριτική Tineco Floor One S3

Κριτική Tineco Floor One S3

4 Μαΐου, 2022 0 By admin
Κριτική Tineco Floor One S3

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε στο σπίτι έχουν γίνει επίσης πιο έξυπνα. Η Tineco, μία από τις κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως όσον αφορά τις έξυπνες οικιακές συσκευές, φέρνει αυτή την τελευταία τεχνολογία στα σπίτια και τραβάει την προσοχή των χρηστών με τα προϊόντα που προσφέρει. Ένα από τα προϊόντα της Tineco ονομάζεται Floor One S3, το οποίο μπορείτε να βρείτε στην Τουρκία.

Το Floor One S3 είναι το πρώτο μοντέλο ηλεκτρικής σκούπας με έξυπνο σύστημα ηλεκτρικής σκούπας και πλύσης που λειτουργεί σε βρεγμένα ή στεγνά δάπεδα. Αυτό το σημείο είναι σημαντικό. Γιατί αυτή η ηλεκτρική σκούπα, ενώ σκουπίζει τη σκόνη, μπορεί να κάνει και το σκούπισμα. Έτσι μπορείτε να κάνετε δύο πράγματα ταυτόχρονα. Έτσι, εξοικονομείτε χρόνο και δεν κουράζεστε.

Ο σχεδιασμός του είναι πολύ κατάλληλος για το σπίτι και το γραφείο. Είναι διακριτικό, έχει κομψό σχεδιασμό και είναι έτοιμο για χρήση σε μια γωνία. Τώρα θα μου έρθει η εξής ερώτηση: Πόσο βαρύ είναι, με ζορίζει όταν σκουπίζω; Μπορώ να πω ξεκάθαρα αυτό: Το προϊόν δεν είναι τόσο ελαφρύ. Ωστόσο, αυτό το βάρος των 4,5 κιλών δεν σας κουράζει όταν σκουπίζετε. Μπορούμε εύκολα να χρησιμοποιήσουμε τη σκούπα με τη στήριξη που παίρνουμε από την περιστρεφόμενη, ρυθμιζόμενη κεφαλή και τους τροχούς της σκούπας κατά τη χρήση. Με αυτόν τον τρόπο, δεν νιώθεις αυτό το βάρος.

Στην πραγματικότητα, είναι σημαντικός παράγοντας για την ηλεκτρική σκούπα να έχει πάνω της και βρώμικο και καθαρό δοχείο νερού όταν φτάσει σε αυτό το βάρος.

Υπάρχει μια δεξαμενή καθαρού νερού στο επάνω μέρος του προϊόντος. Μπορείτε να γεμίσετε έως και 600 χιλιοστόλιτρα κατά μέσο όρο. Στο κάτω μέρος, έχουμε τον βρώμικο θάλαμο. Σκόνη που συλλέγεται κατά το σκούπισμα, τρίχες μαλλιών, λεκέδες καφέ κ.λπ. απόβλητα φορτώνονται σε αυτή τη χοάνη.

Υπάρχει επίσης μια κυλινδρική βούρτσα στην κεφαλή της ηλεκτρικής σκούπας. Αυτή η βούρτσα εκτελεί τη λειτουργία σκουπίσματος. Στο περιεχόμενο του κουτιού, υπάρχουν δύο ρολά αυτού του ρολού. Ο καθαρισμός αυτών των ρολών είναι επίσης πολύ εύκολος. Υπάρχει ένα κουμπί καθαρισμού με ένα λογότυπο πτώσης στη λαβή του προϊόντος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κουμπί όταν η μπαταρία της ηλεκτρικής σκούπας είναι πλήρως φορτισμένη και κατά τη φόρτιση. Έτσι, αφού ολοκληρώσετε τις εργασίες σκουπίσματος, πατώντας αυτό το κουμπί, ενεργοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα να εκτελέσει τον δικό της καθαρισμό αυτόματα.

Ο καθαρισμός του βρώμικου μπολ είναι επίσης απλός. Αφού αποστραγγίσετε το βρώμικο νερό, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το προϊόν προσαρτώντας το στην ηλεκτρική σκούπα.

Το Floor One S3 είναι μια έξυπνη ηλεκτρική σκούπα. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική σκούπα άνετα με την οθόνη LED πάνω της, σας παρέχει επίσης ορισμένες ανέσεις. Ενώ μπορείτε να δείτε την πυκνότητα βρωμιάς του δαπέδου που σκουπίζετε σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την απόδοση του κενού, συμπεριλαμβανομένης της ισχύος αναρρόφησης, της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και της κατάστασης του συστήματος, με αυτήν την οθόνη.

Μια πρακτική λύση προσφέρεται επίσης για όσους δεν θέλουν να παρακολουθούν συνεχώς τις βρώμικες και καθαρές δεξαμενές νερού τους. Για παράδειγμα, όταν ο βρώμικος θάλαμος είναι γεμάτος, η ηλεκτρική σκούπα σας δεν παραμελεί να σας προειδοποιήσει όταν είναι ώρα να γεμίσετε τη δεξαμενή καθαρού νερού.

Διατίθεται επίσης η εφαρμογή για κινητά της Tineco. Αν και η υποστήριξη της τουρκικής γλώσσας δεν είναι ακόμη διαθέσιμη, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να κυριαρχήσετε την εφαρμογή, καθώς έχει απλή διεπαφή. Για να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή, πρέπει πρώτα να κάνουμε ζεύξη. Μπορείτε να ταιριάξετε την ηλεκτρική σας σκούπα με την εφαρμογή σαρώνοντας τον γραμμωτό κώδικα στην ηλεκτρική σας σκούπα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην κατάσταση της μπαταρίας της ηλεκτρικής σας σκούπας, στο ποσοστό πληρότητας στον βρώμικο και καθαρό θάλαμο και στις λεπτομέρειες της καθημερινής σας χρήσης με την ηλεκτρική σκούπα μέσω της εφαρμογής.

Η Tineco χρησιμοποιεί την τεχνολογία iLoop για αποτελεσματικό καθαρισμό. Το έξυπνο σύστημα ηλεκτρικής σκούπας και πλύσης παρέχει ευκολότερο και βαθύτερο καθαρισμό. Για αυτό, ανιχνεύει και βελτιστοποιεί την ισχύ αναρρόφησης, το νερό, τα διαλύματα καθαρισμού και την ταχύτητα του κυλίνδρου βούρτσας σε πραγματικό χρόνο. Αφήνει τα σκληρά δάπεδα στεγνά και πεντακάθαρα.

Θα ήθελα να υπογραμμίσω ένα σημαντικό σημείο: Το Floor One S3 δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε χαλί. Δεδομένου ότι τόσο το σκούπισμα όσο και το σκούπισμα εκτελούνται μαζί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ηλεκτρική σκούπα σε επίπεδη επιφάνεια αντί για χαλιά. Ειδικά για σπίτια με κατοικίδια, αυτό το προϊόν θα ελαφρύνει πολύ το καθαριστικό σας φορτίο.

Τέλος, ας μιλήσουμε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνεχώς για έως και 35 λεπτά κατά μέσο όρο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι κάνει τη διαδικασία σκουπίσματος και σκουπίσματος μαζί, είναι αρκετός χρόνος. Αν και ο χρόνος φόρτισης δεν είναι πολύ μικρός, αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα αφού είναι ήδη έτοιμο για χρήση από την πρίζα.

Το Tineco Floor One S3 είναι ένα προϊόν που θεωρώ επιτυχημένο σε γενικές γραμμές. Έμεινα ικανοποιημένος με την απόδοση καθαρισμού, καθώς και η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου και η κατεύθυνσή μου με ειδοποιήσεις έκανε τη δουλειά μου πολύ πιο εύκολη.

διαφημίζω