Η Τραμπζονσπόρ πήγε στην Καϊσέρι με 6 χαμένα

Η Τραμπζονσπόρ πήγε στην Καϊσέρι με 6 χαμένα

9 Μαΐου, 2022 0 By admin
Η Τραμπζονσπόρ πήγε στην Καϊσέρι με 6 χαμένα

Την προετοιμασία της για τον αγώνα της Yukatel Kayserispor που θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας Ziraat ολοκλήρωσε με την τελευταία της προπόνηση σήμερα η Τραμπζονσπόρ. Οι Μπορντό-μπλε εξάσκησαν τακτικές πριν τον αγώνα υπό τη διαχείριση του προπονητή Abdullah Avcı στις εγκαταστάσεις Mehmet Ali Yılmaz. Έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία τους, οι βυσσινί αναχώρησαν για την Καϊσέρη με ιδιωτικό αεροπλάνο στις 16.30 για τον αγώνα.

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Στο γκρουπ του μπορντό-μπλε δεν συμπεριλήφθηκαν οι Φόντε Κοίτα, Ζαν Κουάσι και Μανώλης Σιώπης, καθώς και οι τραυματίες Μπρούνο Πέρες, Στέφανο Ντένσουιλ και Άντερς Τρόντσεν. Στο στρατόπεδο συμπεριλήφθηκε ο Μάρεκ Χάμσικ, ο οποίος δεν πήρε μέρος στον εκτός έδρας αγώνα της Ατάκας Χατάϊσπορ, που ήταν η 36η εβδομάδα του πρωταθλήματος, αφού πήρε άδεια μετά τον αγώνα του πρωταθλήματος. Τα ακόλουθα ονόματα συμπεριλήφθηκαν στο στρατόπεδο της Τραμπζονσπόρ για τον αγώνα Yukatel Kayserispor που αποτελείται από 22 παίκτες:

«Ουγκουρτζάν, Ερτζέ, Άρντα, Σερκάν, Πουτσάτς, Ισμαήλ, Χουσεΐν, Ουγκό, Αχμέττζαν, Τάχα, Ντορουχάν, Μπεράτ, Γιουνούς, Μουράτ Τζεμ, Χάμσικ, Μπακασέτας, Αμπντούλκαντίρ, Βίσκα, Γιουσούφ, Νβακαέμε, Τζανίνι, Κορνήλιος»