Η Μετεωρολογία ανακοίνωσε το δελτίο πρόγνωσης καιρού: Μην σας ξεγελάει ο ηλιόλουστος καιρός!

Η Μετεωρολογία ανακοίνωσε το δελτίο πρόγνωσης καιρού: Μην σας ξεγελάει ο ηλιόλουστος καιρός!

14 Μαΐου, 2022 0 By admin
Η Μετεωρολογία ανακοίνωσε το δελτίο πρόγνωσης καιρού: Μην σας ξεγελάει ο ηλιόλουστος καιρός!

Εκτιμάται ότι οι θερμοκρασίες του αέρα θα σημειώσουν πτώση στα εσωτερικά την Κυριακή, θα σημειώσουν άνοδο στα εσωτερικά και δυτικά από τις αρχές της εβδομάδας, θα κυμανθούν γύρω από τα κανονικά της εποχής και πάνω από τα εποχιακά, αλλά θα μειωθούν σημαντικά παντού. τη χώρα από την Πέμπτη. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η θερμοκρασία του αέρα θα πέσει κάτω από τα κανονικά της εποχής.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΧΥΡΩΝ ΒΡΟΧΩΝ

Η ανακοίνωση της Μετεωρολογίας περιελάμβανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Τοπικές ισχυρές (21-50 kg/m2) ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα παρατηρηθούν στα εσωτερικά τμήματα της περιοχής της Ανατολικής Μαύρης Θάλασσας (Gümüşhane, περίχωρα Bayburt, Giresun, Trabzon, Artvin και Rize) από αύριο (Κυριακή) το μεσημέρι από το αναμενόμενο ; Είναι απαραίτητο να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί έναντι αρνητικών όπως πλημμύρες, πλημμύρες, κατολισθήσεις, τοπικό χαλάζι, ισχυροί άνεμοι κατά τη διάρκεια βροχοπτώσεων και διαταραχές στις συγκοινωνίες.

Από αύριο το μεσημέρι (Κυριακή) Βροχές και καταιγίδες που θα σημειωθούν στα βόρεια και δυτικά της Ανατολικής Ανατολίας και γύρω από το Bingöl και το Muş αναμένεται να είναι τοπικά ισχυρές (21-50 kg/m2). Ισχυρές βροχοπτώσεις αναμένεται να ισχύουν μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 16.05.2022 κατά διαστήματα. Είναι απαραίτητο να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί έναντι αρνητικών όπως πλημμύρες, πλημμύρες, τοπικό χαλάζι, ισχυροί άνεμοι κατά τη διάρκεια βροχοπτώσεων και διαταραχές στη μεταφορά.

Από αύριο το μεσημέρι (Κυριακή) Τοπικά ισχυρές (21-50 kg/m2) βροχές και καταιγίδες αναμένονται γύρω από το Osmaniye, βόρεια των Άδανα και δυτικά του Kahramanmaraş. Κάποιος πρέπει να είναι προσεκτικός και προσεκτικός έναντι αρνητικών όπως πλημμύρες, πλημμύρες, κεραυνοί, τοπικό χαλάζι, ισχυροί άνεμοι κατά τη διάρκεια βροχοπτώσεων και διαταραχές στη μεταφορά.