Η κράτηση του δράστη με μαχαίρι στο μετρό συνεχίστηκε

Η κράτηση του δράστη με μαχαίρι στο μετρό συνεχίστηκε

13 Μαΐου, 2022 0 By admin
Η κράτηση του δράστη με μαχαίρι στο μετρό συνεχίστηκε

Ο κρατούμενος Emrah Yılmaz συνδέθηκε με την ακρόαση στο 27ο Πρωτοδικείο Ποινικού Δικαστηρίου Ανατολίας μέσω του συστήματος πληροφοριών ήχου και βίντεο (SEGBİS). Στην ακροαματική διαδικασία παρέστησαν οι δικηγόροι των διαδίκων. Ο δικαστής είπε ότι ελήφθη απαντητική επιστολή από το Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο ότι η έκθεση για την εξέταση των κατηγορουμένων ολοκληρώθηκε, αλλά η έκθεση δεν συντάχθηκε.

«ΣΥΛΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ»

Ο κατηγορούμενος Emrah Yılmaz δήλωσε ότι επανέλαβε τις προηγούμενες υπερασπίσεις του και είπε: “Οι εικόνες μου στο μετρό δεν επιλύθηκαν εγκαίρως κατά τη φάση της έρευνας, μόνο τα στοιχεία εναντίον μου συγκεντρώθηκαν. Όπως δήλωσα στις προηγούμενες υπερασπιστές μου, το περιστατικό εξετάστηκε μονομερώς Επιπλέον, αν λυνόταν οι εικόνες στο μετρό, θα αποκαλυπτόταν ότι θα ήμουν αθώος. Το προηγούμενο θύμα, Azize K. “Δεν είπε την αλήθεια. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στον τόπο του εγκλήματος, μόνο ένας Είπε επίσης πράγματα που ήταν εναντίον μου.”

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου υποστήριξε ότι ο Emrah Yılmaz είχε προηγουμένως υποβληθεί σε θεραπεία με τη διάγνωση της διαταραχής κατά της προσωπικότητας και ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενος δεν μπορούσε να λάβει σωστή απόφαση. Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ζήτησε την απελευθέρωση του Yılmaz. Οι δικηγόροι του καταγγέλλοντα, από την άλλη, τόνισαν ότι τα στοιχεία δεν συγκεντρώθηκαν και ζήτησαν να συνεχιστεί η κράτηση του κατηγορουμένου. Ο εισαγγελέας ζήτησε τη συνέχιση της κράτησης των κατηγορουμένων, επικαλούμενος την απουσία αναφοράς από το Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο για την ψυχική υγεία των κατηγορουμένων.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ανακοινώνοντας την ενδιάμεση απόφασή του, το δικαστήριο αποφάσισε τη συνέχιση της κράτησης των κατηγορουμένων, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν υπήρξε αναφορά από το Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο και ότι δεν είχε συνταχθεί η έκθεση επίλυσης CD για το περιστατικό. Η ακροαματική διαδικασία διεκόπη.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ

Στο κατηγορητήριο που ετοίμασε η Γενική Εισαγγελία της Ανατολίας, αναφέρεται ότι στις 24 Νοεμβρίου 2021, ο κατηγορούμενος Emrah Yılmaz τράβηξε ένα μαχαίρι εναντίον του Sedanur Damgacı και του Nilgün Mihdiye Damgacı και έβρισε βαριά στο μετρό Kadıköy-Tav.

Στο κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος Emrah Yılmaz κατηγορήθηκε από 6 χρόνια 7 μήνες έως 18 χρόνια 3 μήνες συνολικά για «απόπειρα τραυματισμού με όπλο», «εσκεμμένο τραυματισμό», «εξύβριση», «απειλή με όπλο για δημιουργία φόβου και πανικός στο κοινό» και «απειλείται με όπλο αλυσιδωτά». τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι