Ευλογία Eid στο Pamukkale – Ειδήσεις τελευταίας στιγμής

Ευλογία Eid στο Pamukkale – Ειδήσεις τελευταίας στιγμής

4 Μαΐου, 2022 0 By admin
Ευλογία του Eid στο Pamukkale

Οι τραβερτίνες Pamukkale, που περιλαμβάνονται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, το Karahayıt με το θεραπευτικό κόκκινο νερό και το Pamukkale με τα ιστορικά κτίριά του είναι μια δημοφιλής συνοικία σε κάθε περίοδο. Ειδικά κατά τη διάρκεια της γιορτής του Ραμαζανιού σε συνδυασμό με το Σαββατοκύριακο, το Pamukkale ήταν η επιλογή τόσο όσων ζουν στην πόλη όσο και εκείνων που έρχονται από έξω από την πόλη. Οι εγχώριοι και ξένοι τουρίστες, που έρχονταν να δουν τις παγκοσμίου φήμης τραβερτίνες και να μπουν στις πισίνες γεμάτες με ιαματικά νερά, προτίμησαν το Pamukkale. Άλλοι προτίμησαν να περάσουν χρόνο στις εγκαταστάσεις Kocaçukur του Δήμου Pamukkale που βρίσκονται στους πρόποδες των τραβερτίνων Pamukkale. Κάποιοι από τους τουρίστες που προτιμούν να ταΐζουν τα ψάρια και τις πάπιες στη λίμνη πήγαν επίσης σε μια περιήγηση με κανό.

Το δάσος της πόλης του Δήμου Παμούκαλε Seyir Tepesi, που είναι το νέο σημείο συνάντησης του Παμούκαλε, έχει γίνει επίσης ένα από τα δημοφιλή μέρη. Το δάσος της πόλης Seyir Tepesi του δήμου Pamukkale, το οποίο έχει τον τίτλο του μεγαλύτερου θεματικού αστικού δάσους της Τουρκίας, φιλοξένησε επίσης δεκάδες χιλιάδες τουρίστες. Το Seyir Tepesi, το αγαπημένο των λάτρεις της περιπέτειας με τα τμήματα του όπως το έλκηθρο στο βουνό και το zipline, έχει γίνει επίσης συχνός προορισμός για όσους θέλουν να δουν την πόλη από διαφορετική οπτική γωνία. Την προσοχή των πολιτών τραβάει και το γεγονός ότι υπάρχουν παιδικές χαρές όπου μπορούν να διασκεδάσουν τα παιδιά. Οι πολίτες που ήρθαν στο Pamukkale κατά τη διάρκεια της γιορτής του Ραμαζανιού έμειναν έκπληκτοι από την περιοχή.

Ο Μεχμέτ Μπαϊράμ, που ήρθε στο Παμούκαλε από το Αϊδίν, είπε: «Το Παμούκαλε είναι πολύ όμορφο. Το Ντενιζλί είναι και τουριστικό brand. Μου άρεσαν πολύ τόσο το Pamukkale όσο και το Seyir Tepesi. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο του Pamukkale Avni Örki και όσους συνέβαλαν στο να γίνει όμορφο το Pamukkale. Συνιστώ σε όλους να έρθουν και να επισκεφτούν αυτό το μέρος», είπε.

Η Melike Berkner από το Aydın İncirliova είπε, «Ήμασταν εδώ στο παρελθόν. Θέλαμε να έρθουμε για άλλη μια φορά. Πιστεύω ότι ήρθαμε σε μια καλή σεζόν. Το Pamukkale ήταν πάντα όμορφο, και είναι όμορφο τώρα. Μου άρεσαν και οι δημοτικές υπηρεσίες. Σας ευχαριστώ πολύ όλους», είπε.

Η Kader Şahin, η οποία ήρθε από το Balıkesir, είπε ότι ήρθαν στο Pamukkale για το μάθημα της κόρης της και είπε: «Το να έρθουμε στο Pamukkale με αυτή την ευκαιρία μας έκανε χαρούμενους. Μου αρέσει πραγματικά. Είχαμε την ευκαιρία να βουτήξουμε τα πόδια μας στα ιαματικά νερά. Μου άρεσε πολύ το Pamukkale», είπε.

Ο Denizlili Hasan Dönmez δήλωσε ότι ήρθαν για άλλη μια φορά στο Seyir Tepesi κατά τη διάρκεια της γιορτής του Ραμαζανιού και είπε: «Αυτό το μέρος είναι πολύ όμορφο. Το αστικό τοπίο φαίνεται πολύ διαφορετικό από εδώ. Μπορούν να γίνουν διάφορες δραστηριότητες. Είναι ένα όμορφο συγκρότημα. Είναι αρκετά μεγάλο και έχει πολλά στάδια. Εδώ περνάμε καλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν στην κατασκευή του.”

Ο δήμαρχος του Παμούκαλε Avni Örki επεσήμανε ότι η περιοχή έχει ιστορικές και φυσικές ομορφιές και είπε: «Το Παμούκαλε μας προσελκύει ντόπιους και ξένους τουρίστες, όπως κάνει πάντα.

Καλωσορίζουμε τους πολίτες μας από όλη τη χώρα στην περιοχή μας, ειδικά κατά τη διάρκεια των εορτών του Ραμαζανιού. Το Pamukkale είναι μια συνοικία που αξίζει πάντα να δείτε, με τις τραβερτίνες, τα ιαματικά νερά και το Seyir Tepesi. Το Seyir Tepesi City Forest, από την άλλη, καλωσορίζει τους επισκέπτες του με την υπέροχη θέα στο Denizli και τα τμήματα όπου ο καθένας από 7 έως 70 μπορεί να περάσει διαφορετικό χρόνο. Το Pamukkale μοιράζεται απλόχερα την ομορφιά του μαζί μας κάθε εποχή. Θα είναι τιμή μας να φιλοξενούμε ντόπιους και ξένους τουρίστες και όλους όσους ζουν στο Denizli στο Pamukkale, σε κάθε περίοδο του χρόνου, ειδικά την τρίτη ημέρα της γιορτής του Ραμαζανιού».