Διέρρευσαν οι χρωματικές επιλογές Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4

Διέρρευσαν οι χρωματικές επιλογές Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4

10 Μαΐου, 2022 0 By admin
Διέρρευσαν οι χρωματικές επιλογές Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4

Όπως θα θυμόμαστε, υποστηρίχθηκε ότι η Samsung θα αυξήσει το μέγεθος της δεύτερης οθόνης στο νέο μοντέλο Flip με μερίδιο που έγινε τις προηγούμενες ημέρες. Ενώ η νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν έχει κάνει ακόμη δήλωση για αυτό το θέμα, παρόμοια είδηση ​​επιβεβαιώθηκε και από διαφορετικά κανάλια ειδήσεων. Εδώ είναι ο πρώτος που μεταδίδει αυτήν την είδηση, ο ακροατής είναι εδώ με νέα διαρροή σήμερα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy Z Fold4 σε 3 διαφορετικές χρωματικές επιλογές και το Galaxy Z Flip4 σε 4 διαφορετικές επιλογές χρωμάτων. Αντίστοιχα, όσοι θέλουν να αγοράσουν το τεράστιο πτυσσόμενο μοντέλο smartphone της Samsung, Galaxy Z Fold4, το οποίο μπορεί να πάρει τη μορφή tablet όταν ανοίγει, θα μπορούν να επιλέξουν μία από τις χρωματικές επιλογές μπεζ, μαύρου και γκρι.

Από την άλλη, για όσους θέλουν να αγοράσουν το Galaxy Z Flip4; Θα είναι διαθέσιμες επιλογές χρυσού, γκρι, γαλάζιου και ανοιχτού μωβ. Ενώ υπάρχει μόνο η γκρι επιλογή ως κοινό χρώμα και στα δύο μοντέλα, να σας υπενθυμίσουμε ότι ενδέχεται να συμπεριληφθούν διαφορετικές εναλλακτικές σε αυτά τα χρώματα στο μέλλον.