Βρήκε 10 χιλιάδες δολάρια στο έδαφος… Τα παρέδωσε στην αστυνομία.

Βρήκε 10 χιλιάδες δολάρια στο έδαφος… Τα παρέδωσε στην αστυνομία.

12 Μαΐου, 2022 0 By admin
Βρήκε 10 χιλιάδες δολάρια στο έδαφος... Τα παρέδωσε στην αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Çağlayan Vatan γύρω στις 15.00 χθες. Ο Mustafa Güloğlu (54), που ήρθε να ασχοληθεί με την επιχείρησή του στην τράπεζα, πέταξε μια δέσμη με δολάρια, τα οποία κουβαλούσε στην πίσω τσέπη του παντελονιού του, αφού βγήκε από το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στον δρόμο. Μη συνειδητοποιώντας ότι είχε πέσει τα χρήματά του, ο Güloğlu συνέχισε να περπατά μέχρι την τράπεζα. Ο Ρετζέπ Φουρκάν Λεβεντόγλου, που βγήκε από την αγορά όπου ψώνιζε, παρατήρησε το κατάστρωμα που παρέμεινε στο δρόμο για περίπου 2 λεπτά. Αφού περίμενε για λίγο στο δρόμο, ο Λεβεντόγλου πήρε τα χρήματα που έλαβε στο Αστυνομικό Τμήμα του Τσαγλαγιάν και τα παρέδωσε. Μετά τον έλεγχο των αστυνομικών ομάδων, έγινε κατανοητό ότι στη δέσμη υπήρχαν 10 χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ σε 100 χαρτονομίσματα.

Μετά τη δήλωση του Ρετζέπ Φουρκάν Λεβεντόγλου, η αστυνομία εξέτασε τις κάμερες ασφαλείας στο σημείο. Μετά την εξέταση των εικόνων, εντοπίστηκε ο Μουσταφά Γκιουλόγλου, η ταυτότητα του οποίου προσδιορίστηκε. Ο Güloğlu προσκλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να του παραδοθούν τα χρήματα. Αφού βρήκε τα χρήματα, ο Ρετζέπ Φουρκάν Λεβεντόγλου, ο οποίος τα παρέδωσε στην αστυνομία, περίμενε στο Αστυνομικό Τμήμα του Τσαγλαγιάν να έρθει ο ιδιοκτήτης των χρημάτων. Τα 10 χιλιάδες δολάρια σε ένα δέμα παραδόθηκαν στον Mustafa Güloğlu από τις αστυνομικές ομάδες.

“ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ”

Κάνοντας μια δήλωση εδώ, ο Mustafa Güloğlu ευχαρίστησε τον Recep Furkan Leventoğlu και είπε: “Είμαστε περήφανοι που βλέπουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι στη χώρα μας που έχουν πάρει γάλα χαλάλ. Μπορώ να κουβαλάω μεγάλα χρηματικά ποσά κατά καιρούς επειδή ασχολούμαι με το εμπόριο . Όταν πήγα στην τράπεζα, συνειδητοποίησα ότι έλειπαν κάποια χρήματα. Όπως η Κωνσταντινούπολη. “Δεν περίμενα ότι αυτά τα χρήματα θα επέστρεφαν ποτέ. Θεού θέλοντος, οι αστυνομικές ομάδες έφτασαν μαζί μου. Ήρθα, συνάντησα τον φίλο που βρήκε το χρήματα, ήμουν πολύ χαρούμενος», είπε.