Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της Merve Erdogan

Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της Merve Erdogan

5 Μαΐου, 2022 0 By admin
Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της Merve Erdogan

Η Merve Erdoğan, που αποφοίτησε από το Τμήμα Θεάτρου του Πανεπιστημίου Kadir Has, έκανε όνομα με τους ρόλους της στις σειρές “Short Witch”, “Back Row” και “Yalaza”, ενώ πρόσφατα πρωταγωνίστησε στη σειρά “Repentance Olsun” (2020- 2021), ετοιμάζεται να γίνει μητέρα.

Η ηθοποιός, η οποία έδωσε συνέντευξη στην Eda Solmaz από τη Hürriyet, ανακοίνωσε ότι περιμένουν μωρό και ότι είναι 3,5 μηνών έγκυος με τα εξής λόγια:

Είμαι ένας από τους ηθοποιούς του Κρατικού Θεάτρου της Κωνσταντινούπολης. Σταμάτησα όλες τις συζητήσεις για τη σειρά λόγω ειδήσεων εγκυμοσύνης. Η σύζυγός μου είναι επίσης πολύ υποστηρικτική μαζί μου σε αυτό το θέμα. Περιμένουμε με αγωνία το μωρό μας.

Η Merve Erdoğan, η οποία μοιράστηκε την εικόνα υπερήχων του μωρού τους με τον σύζυγό της Mert Carim, τον οποίο παντρεύτηκε το 2020, από τον λογαριασμό της στα social media, ζήτησε βοήθεια από τους followers της.

Η 30χρονη καλλονή, που είναι πέντε μηνών έγκυος, είπε: “Αυτή ήταν η πρώτη γιορτή που γιόρτασε η πυρηνική μας οικογένεια με τρία άτομα. Ήταν πολύ καλή για εμάς, ελπίζω να ήταν το ίδιο και για εσάς. Τώρα θα σας ζητήσω μια μικρή βοήθεια.Το φύλο του μωρού μας έχει καθοριστεί.Θα κάνουμε μια κόρη με την άδεια του Αλλάχ.Θα σας ζητήσω να γράψετε τα ονόματα κοριτσιών που σας έρχονται στο μυαλό και που αγαπάμε και να μας βοηθήσετε σε αυτή την επιλογή Ας διαλέξουμε μαζί το όνομα του μικρού μας» έγραψε.

Η Merve Erdoğan εξήγησε πώς έμπλεξε στην τηλεοπτική σειρά «Short Witch», που την έκανε γνωστή στον κόσμο του θεάματος, με τα εξής λόγια:

Ήμουν εννιά χρονών. Δεν μπορούσαν να βρουν παιδί ηθοποιό για το «Squirt Witch». Παραγωγός της σειράς ήταν και ο Sezer Güvenirgil. Ήθελαν μια κοπέλα που της έμοιαζε να ρίξει καστ. Τότε δίναμε συνεντεύξεις σε εφημερίδα ως τρία παιδιά ηθοποιοί. Η κόρη της κυρίας Σεζέρ με βλέπει στην εφημερίδα. Το δείχνει στη μητέρα του και του λένε: «Βρήκαμε αυτό που ψάχναμε».

Αλλά δεν είχαμε τηλέφωνο σπιτιού εκείνη τη στιγμή. Ψάχνουν τη γιαγιά μου. Μέρες μετά, κατά τύχη, μας λέει η γιαγιά μου. Όταν τηλεφωνήσαμε, με κάλεσαν αμέσως για συνέντευξη. Ρώτησαν για τη διάσημη κίνηση του χαρακτήρα «Zeliş», «Μπορείς να σηκώσεις τη μύτη σου;» Όταν το κάναμε, συμφωνήσαμε αμέσως. Ήταν η πιο γρήγορη συνέντευξη για δουλειά της ζωής μου. Έκανα πολλή δουλειά για τη ‘Squirt Witch’, αλλά τη θυμήθηκαν.