Απάντηση στο ερώτημα παραίτησης και αποζημίωσης από το Domenec Torrent

Απάντηση στο ερώτημα παραίτησης και αποζημίωσης από το Domenec Torrent

2 Μαΐου, 2022 0 By admin
Απάντηση στο ερώτημα παραίτησης και αποζημίωσης από το Domenec Torrent

Η Γαλατασαράι νίκησε εντός έδρας την Demir Grup Sivasspor με 3-2 στο πλαίσιο της 35ης εβδομάδας της Spor Toto Super League.

Κάνοντας μια δήλωση στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά τον αγώνα, ο τεχνικός διευθυντής της Γαλατασαράι, Domenec Torrent, είπε: «Ξέραμε με τι είδους ομάδα παίζαμε. Επιθετικός, ένας προς έναν, άντρας με άντρα. Νομίζω ότι δεν καταλάβαμε καλά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, συμπεριλαμβανομένης της μπάλας άουτ. Δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Είχαμε πολλές πληροφορίες για τον αντίπαλο. Έχουν 70 τοις εκατό γκολ στα μεσαία από τα μπακ ή τους ανοιχτούς παίκτες, είπαμε στους παίκτες. Παίζουν στη δεύτερη μπάλα, όχι απευθείας από τις στημένες φάσεις. Έτσι ήταν και το δεύτερο γκολ. Το τρίτο γκολ ήταν επίσης τύχη. Αλλά παίξαμε πολύ, πολύ άνισα σε όλο το παιχνίδι. Όλοι είναι μέσα, κανείς δεν είναι έξω. Παίξαμε με την καρδιά μας παρά με το μυαλό μας, κάτι που δεν μου αρέσει. Κατά τη γνώμη μου, το πρώτο μισό του αγώνα της Αλτάι και η σημερινή Γαλατασαράι ήταν η σύνοψη της σεζόν. Χρειάζεται πολλές θέσεις και δέχεται γκολ από έναν αντίπαλο που βρίσκει ελάχιστες θέσεις», είπε.

“ΟΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ”

Ο Τόρεντ εξήγησε την κατάσταση του συλλόγου ως εξής: «Η αμυντική γραμμή θα έπρεπε να είναι μπροστά, υπήρχαν 50 μέτρα ενδιάμεσα. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό. Σε τέτοια παιχνίδια ξεπέρασα τον εαυτό μου. Συναντήσαμε ένα αεροπλάνο να πέφτει. Προσπαθήσαμε να σηκώσουμε τη μύτη αυτού του αεροπλάνου, τα καταφέραμε λίγο πολύ. Μια μέρα θέλω πολύ να εξηγήσω σωστά και λεπτομερώς πώς βρήκαμε τον σύλλογο. Κάθε μέρα κάνουμε μια απίστευτη προσπάθεια για να απομονώσουμε όλους τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μας, από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος. Αλλά πιστέψτε με, δεν είναι πραγματικά εύκολο. Εξασφαλίζοντας ότι όλοι περπατούν όρθιοι, παρέχοντας ηθικό, όλα έχουν σταματήσει για 1 μήνα. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε πολύ στο τι μεταγραφές μπορούν να γίνουν για την επόμενη σεζόν. Κάτι βγαίνει κάθε μέρα. Δεν είμαστε Τούρκοι, αλλά δεν είμαστε καλύτεροι από κανέναν. Αλλά πραγματικά, δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους δουλειά. Είναι δύσκολο για εμάς να προσπαθήσουμε να συμπεριλάβουμε τους πάντες και να προσπαθήσουμε να είμαστε ενωμένοι».

«ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ;»

“Παίξαμε καλά στον αγώνα της Τραμπζονσπόρ, παίξαμε καλά με την Αλτάι, παίξαμε καλά με την Καραγκιούμρουκ, υπάρχουν πολλά παραδείγματα”, είπε ο Τόρεντ. Θέλω να μάθω πώς βρήκαμε τον σύλλογο. Έχω πάει σε πολλούς συλλόγους. Δεν είναι μια δικαιολογία, λέω την αλήθεια. Αντιμετωπίσαμε πολλές δύσκολες καταστάσεις. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια όπου παίξαμε καλά για 45 λεπτά, αν όχι για 90 λεπτά. Μπαρτσελόνα, Μόναχο, είναι πολύ να παίζεις εναντίον τους. Αμύνεσαι καλά Οι οπαδοί είναι ήδη Σε δέχεται να σταθείς πίσω. Προσπαθείς να κερδίσεις από το κοντέρ. Τι συμβαίνει στο τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να δείξεις τον εαυτό σου, οι άλλοι πρέπει να παίξουν το κοντέρ. Τα καταφέραμε καλά πρόσφατα , μπόρεσαν να πάνε στην κόντρα μόνο σε 4-5 παιχνίδια ελάχιστα. Όμως οι παίκτες κάνουν απίστευτες προσπάθειες κάθε μέρα, αλλά αφορούν το μέλλον. “Δεν είναι σίγουροι για τίποτα. Υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες αν θα αλλάξει ο πρόεδρος ή ο προπονητής θα αλλάξει», είπε.

«ΒΑΡΕΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ»

Όταν ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του με τη Γαλατασαράι και την παραίτησή του, ο Τόρεντ είπε: «Έχω συμβόλαιο. Δεν ξέρω τι πιστεύετε για το σεβασμό του συμβολαίου, αλλά αυτό δεν είναι φυσιολογικό για μένα. Είναι επίσης μια δύσκολη κατάσταση για έναν καλό άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του. Είχαμε πολύ καλούς παίκτες στο μυαλό μας από πρωταθλήματα της Τουρκίας που κάποιοι δεν γνωρίζουν. Τώρα όμως έχουμε αργήσει πολύ. Τώρα έχουν αρχίσει να ασχολούνται με άλλα μέρη. Έχω βαρεθεί την κατάσταση, να μην είμαι στη Γαλατασαράι. Εγώ, οι υπάλληλοί μου, το τεχνικό μου τιμ, όλοι προσπαθούν να τα δίνουν όλα καθημερινά. Τα πράγματα δεν πάνε κανονικά. Δεν είναι κάτι στα χέρια μου. Δεν ξέρω πώς θα ήθελε να συνεχίσει ο νέος πρόεδρος. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Μπορεί να εξετάσουν ένα άλλο έργο. Έχουν το δικαίωμα να σκέφτονται τα πάντα. Εγώ και η ομάδα μου είμαστε σίγουρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε σε αυτόν τον σύλλογο. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε όλη τη διάρκεια του συμβολαίου μας. Παρά την περίπλοκη κατάσταση με αυτόν τον τρόπο, αλλά φυσικά, είναι απαραίτητο να μιλήσουμε με τους νέους ανθρώπους. Την πρώτη μέρα που φτάσαμε, οι αναλυτές έλειπαν. Τα χαρτιά ήταν σκορπισμένα τριγύρω. Η περιοχή ήταν άδεια. Προσπαθήσαμε να βρούμε μόνοι μας πληροφορίες για τους ανταγωνιστές, δεν υπάρχουν υπολογιστές, δεν υπάρχουν προγράμματα. Έπρεπε να φέρουμε δύο αναλυτές από την ακαδημία. Έπρεπε να μιλήσουμε με αυτούς τους φίλους. Είχαμε 3 αγώνες σε 9 μέρες. Αυτό το διάστημα χρειάστηκε να πάρουμε και προγράμματα και αρχίσαμε να δουλεύουμε. Υπάρχουν παίκτες που έχουν χάσει 5-6 κιλά. Ξέρετε πώς ήταν σε πτώση η ομάδα στα πρώτα 3 παιχνίδια. Απλώς λέω την αλήθεια. Μπορεί να χάσουμε αυτή τη στιγμή, αλλά τουλάχιστον έχουμε επιστρέψει σωματικά. Ομοίως, είχα την ευκαιρία να δουλέψω σε πολύ καλές ομάδες τα τελευταία 11 χρόνια, κάνουμε την ίδια δουλειά που κάναμε εκεί. Αυτές είναι οι μικρές λεπτομέρειες. Αλλά αυτό είναι σημαντικό γιατί όλα έχουν πέσει πάνω μας. Δεν έχω συνηθίσει σε τέτοιου είδους πράγματα, ούτε και κανένας Ευρωπαίος. Λένε ότι όλα μπορούν να αλλάξουν σε μια μέρα στην Τουρκία. Το μυαλό μας δεν το καταλαβαίνει αυτό. Γι’ αυτό δεν έχω βαρεθεί να βρίσκομαι εδώ, είναι τιμή για μένα που βρίσκομαι στη Γαλατασαράι, αλλά ευτυχώς δεν κοιτάζω τα social media, αλλά ο κόσμος δεν ξέρει ποια είναι η αλήθεια. Μιλάω για τον αθλητικό διευθυντή που δεν ήξερε τι να κάνει για 30 μέρες. Κάθε μέρα προσπαθούμε να αποσπάσουμε μια δύναμη. Για να συνεχίσει αυτή η ομάδα να παλεύει μέχρι την τελευταία στιγμή. Εκπροσωπούμε έναν ιστορικό σύλλογο όπως η Γαλατασαράι».