Ακαδημαϊκή μάχη!  Ο αγώνας «κάνε με αναπληρωτή καθηγητή».

Ακαδημαϊκή μάχη! Ο αγώνας «κάνε με αναπληρωτή καθηγητή».

29 Απριλίου, 2022 0 By admin
Ακαδημαϊκή μάχη!  Ο αγώνας «κάνε με αναπληρωτή καθηγητή».

ΠΡΟΦ. Ο Δρ. Ο Kerim Sinan Alçın εργάστηκε με τον βοηθό ερευνητή Berrak Köten ενώ εργαζόταν στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο. Σύμφωνα με την αναφορά που υπέβαλε ο Kerim Sinan Alçın στην Γενική Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης· Ο Berrak Köten της ζήτησε να τον βοηθήσει να πάρει τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή. Όταν αυτό το αίτημα ήταν αρνητικό, άρχισε την παρενόχληση. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του Kerim Sinan Alçın, ο Berrak Köten, που τον καλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο, τον έβαζε υπό οικονομική και ηθική πίεση.

Λόγω αυτών των παρενοχλήσεων του Berrak Köten, ο Prof. Ο Δρ. Στην αναφορά, στην οποία επηρεάστηκε αρνητικά η οικογενειακή και επαγγελματική ζωή του Alçın, αναφέρονταν τα εξής:

«Ο Berrak Köten στέλνει συνεχώς μηνύματα παρενόχλησης από το δικό του τηλέφωνο και στέλνει απειλητικά email στον πελάτη του κάνοντας ψευδείς κατηγορίες και συκοφαντίες από άλλους λογαριασμούς. Αυτή η συμπεριφορά του Berrak Köten, που έλεγε ότι θα ξεφτίλιζε τον πελάτη του γύρω από το σχολείο, έφτασε τελικά στον πρύτανη του Πανεπιστημίου.

Μετά το περιστατικό, η απασχόληση του Berrak Köten τερματίστηκε και η καριέρα του πελάτη επηρεάστηκε αρνητικά εξαιτίας αυτού. Ωστόσο, ο Berrak Köten, ο οποίος δεν έβαλε τέλος σε αυτές τις ενέργειες, άρχισε να απειλεί αυτή τη φορά τη γυναίκα και την οικογένεια του πελάτη.

Αυτές οι ενέργειες του Berrak Köten, ο οποίος έβλαψε τον πελάτη και την οικογένειά του, έχουν γίνει νοσηρές. Συνεχίζοντας την ηθική βία κατά του πελάτη της, η Berrak Köten συνεχίζει τις προσβολές και τις απειλές της. Θέλουμε να τιμωρηθεί. Η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα κατά του υπόπτου Berrak Köten.